18 відгуків

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

+380 (96) 838-41-13
+380 (95) 796-36-25
ВедаЛила

Запашний перець горошком, 100 г. Мексика

50 

  • Немає в наявності
  • Код: 37
Запашний перець горошком, 100 г. Мексика
Запашний перець горошком, 100 г. МексикаНемає в наявності
50 
+380 (96) 838-41-13
  • +380 (95) 796-36-25
+380 (96) 838-41-13
  • +380 (95) 796-36-25
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

 

Чим відрізняються всі спеції та приправи від ін. магазину ВедаЛіла, це 120%:

  •  гарантія якості
  • що спеції свіжозмелені
  • екслюзивні суміші та відомі класичні суміші від технолога за спеціями та приправами
  • використовуються тільки натуральні продукти

Запашний перець горошком 

Застосування:

Запашний перець дуже широко використовується в кулінарії. У продажу ця пряність доступна в меленому вигляді та як горошка. Молоть зерна рекомендують недовго до вживання в їжу, тому що в такому вигляді вони згодом втрачають аромат і входять до їх складу ефірні олії. Запашним перцем приправляють найрізноманітніші страви: супи, м'ясо, дичини, салати, і навіть десерти (рисові та пудинги). Дивовижно, але цю ароматну приправу додають навіть у ячмінне вино! Цей перець є ще й однією з прянощів, використовуваних під час консервування овочів і фруктів. У формі порошку він є складником знаменитої приправи "каррі".

Запах перцю пряний, він поєднує в собі аромат кориці, чорного перцю, мускатного горіха та гвоздики. Смак пекучий і це треба враховувати — додавати до страви кілька зерничок цілком або дрібка меленого перцю, оскільки запашний перець не тільки надає стравам аромату, але й змінює їхній смак. Перець додають у страв із м'яса, головно баранини.

Він добре доповнює свіжі, консервовані овочі й овочеві супи, шпинат, рибу, соуси до дичини та холодни. У невеликій кількості надає своєрідний смак фруктовим компотам, пудингам і печінці.

Цілі горошини додають у м'ясні супи, маринади, соуси до м'яса (різі в рибні страви) і витягають із страви перед вживанням; він надає аромат смаженому м'ясу, особливо дичини. Запашний перець слабо розчиняється у воді. У меленому вигляді запашний перець додають тільки в кондитерське тісто (пряники, печиво, кекси) як одну зі складових частин пряних сумішей. Запашний перець незамінний під час приготування вухи, солянки, лій і борща, других страв із яловичини, свинини, дичини, курки та ін.
Запашний перець часто використовують під час приготування кетчупу, ковбас, соусів, лікерів. Також його додають у кондитерські вироби, і навіть джеми. Тістечко з запашним перцем має дуже приємний аромат.

Запашний перець — якісні ліки.
Зварені, а потім подрібнені зерна використовують під час лікування ревматизму. Він також є компонентом мазей, призначених для лікування защемлених нервів у хребті.
Ефірна олія, яка входить до складу зерен цієї рослини, має такі лікарські властивості:
— енергетичні;
— антисептичні;
— регульоване травлення;
— що запобігають закрепам, здуттю й болю в животі;

Домашні використання запашного перцю:
— Чай із зерен запашного перцю покращує травлення, є лікувальним засобом під час поносу.
— Пігментна олія додають по 1-2 краплі в їжу, позаяк вона допомагає під час здуття живота та у разі болів у животі.
— Зерна цієї рослини можна жувати або пити приготований на їхній основі відвар, що усуває здуття живота.
— Покращує роботу шлунка, корисний у разі метеоризму.
— Перець запашний містить ефірну олію-3-5%, гостру жирну олію, дубильні речовини, смоли та ін. У складі ефірної олії виявлений евгенол, цинеол, кариофілен і феландрон. Чай із перцю запашного допомагає в разі слабкості шлунка та метеоризму.
— Чай, заварений із запашного перцю, допомагає у разі слабкості шлунка та метеоризму.

Пам'ятайте, що запашний перець повільно віддає свій аромат рідким стравам, тому закладати його треба не менш ніж за пів години до готовності.
З іншого боку, оскільки запашний перець не тугіше надає стравам аромату, але й помітно змінює їхній смак, користуватися ним треба дуже обережно — зазвичай досить кількох цілісних або мелених зерен.

Термін відправлення будь-яких спецій на сайті ВедаЛілу від 3 днів (робочих) після замовлення.

Пакується в пакет із застібкою. Після отримання цієї ароматної спеції бажано перемістити з тимчасового паковання в скляну, металеву або пластикову тару зі кришкою, що щільно закривається, для постійного зберігання і спеції довго вас потішать своїм смаком і ароматом. 

Помел спецій — під замовлення. Молотними спеції не зберігаються!

Мінімальне замовлення на спеції от 100грн навіть із будь-яким іншим товаром, заявленим на нашому сайті ВедаЛілу.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 50 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner